Retouren

ANNULERING

Als je je order wil annuleren stuur dan zo snel mogelijk een mail naar contact@barxdogs.nl, we zullen dan ons uiterste best doen je order te annuleren. Als een order al klaar ligt voor verzending is deze helaas niet meer te annuleren.

RETOUR

Producten die aangeschaft zijn in onze webshop mogen geretourneerd worden binnen 14 dagen na ontvangst. Sale items en Snacks kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar returns@barxdogs.nl

Deze moet het volgende bevatten:
- Naam
- Ordernummer
- E-mail adres dat bij bestelling gebruikt is
- Naam van product dat retour moet
- Reden voor retour

De koper is verantwoordelijk voor het terug sturen van de producten en de bijkomende verzendkosten. Wij antwoorden uiterlijk binnen 2 werkdagen op je mail. Hierin ontvang je gegevens en instructies voor retourzending.

Producten moeten in originele en perfecte staat aan ons teruggestuurd worden. Schoon en vrij van haren.  

RUILEN

Producten die aangeschaft zijn in onze webshop mogen geruild worden voor een winkeltegoed of een terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst.  Hiermee kan een nieuwe bestelling worden geplaatst voor alternatieve producten en/of maten. Sale items en Snacks kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar contact@barxdogs.nl

De verantwoordelijkheid voor de verzendkosten voor de retourzending en/of de nieuwe bestelling ligt bij de koper.


We kunnen niet garanderen dat de alternatieve maat en/of producten nog op voorraad zijn. Check daarom goed de maattabellen voor het plaatsen van een bestelling. Stuur voor hulp bij meten en maten een e-mail naar contact@barxdogs.nl, we helpen graag!

×